Årets Fototävling 2009

Nu är Fototävlingen på Aranäsgymnasiet i full gång. Skicka in dina bilder direkt för att vara med och tävla, men se till att följa våra regler:

Skicka alla bilder och frågor till [email protected]
För att bidra med bilder, bifoga dem i mailet och skriv Fototävling 2009 i rubriken.
Skriv ditt namn och klass i mailet.
Max 5 bilder/person
Skicka gärna bilderna i flera mail, varje mail får inte överstiga storleken 10MB
Sista datumet för inskickning av bilder 17 maj 2009
Tävlingen är endast för elever på Aranäsgymnasiet

Vi tackar våra båda sponsorer som gör det möjligt för oss att ha en tävling, tack Elgiganten och CopyShop som bidrar med vinster och utskrifter i bra kvalitet till vinnarna!
Alla vinster kommer att delas ut i slutet av Maj 2009, innan vi slutar för terminen.


Träff



Idag hade vi träff med föreningen. Vi kikade på varandras svart-vita bilder som alla tagit med sig på USB-minnen och gav varandra råd samt tips på förbättringar. Det var uppgiften till denna träffen att alla skulle ha tagit minst en svart-vit bild med sig. Såklart är det inte ett måste, men det skulle vara roligt om vi blev fler som kunde se bilderna från flera olika synsätt!
Till den 13:e Maj så ska ni fotografera med inriktningen: "Överraskning" Då tittar vi på varandras bilder och ger någon kommentar om vi känner för det.
Vi träffas alltid i sal C305 varannan vecka och det gör vi även de gånger som vi tittar på varandras bilder. Varmt Välkomna!

Dålig uppslutning!

Det blev tyvärr inget fotograferande med föreningen idag, mycket synd! Det hade varit perfekt läge för gatufotografering på marknaden idag, fullt med pensionärer ;) Inte särskillt många som prioriterade fotograferingen före andra saker... Lite kass egentligen!

RSS 2.0