Nästa aktivitet!

Tagen 17 mars, 2009 i Kungsbacka.

Nu har vi alltså startat upp föreningen som ska stå över skolans alla föreningar och folk kommer att flockas runt oss för att få gå med, som flugor till skit. Hmmm, dålig liknelse kanske, men det kommer helt enkelt bli riktigt grymt!
Den är till för elever på aranäsgymnasiet som har fotografering som intresse.
Det ska bli intressant att se vad vi kan få fram ut föreningen och vad vi ska göra med den. Min personliga tanke med den är att vi ska lära skolans fotografer att se bilder på ett nytt sätt och bli kreativa, man ska helt enkelt utvecklas som fotograf, få feedback för sina bilder och bli bättre. 
Först hade vi funderat på om man skulle kunna köpa in systemkameror till föreningen, men det känns lite "Mission Impossible" just nu... Före oss så borde nog skolans egen undervisning få nyare kameror och dessutom så kommer vi inte få ihop så mycket pengar att det räcker till ett par kameror med utrustning...
Men var inte ledsna för det!! Vi kommer erbjuda mycket annat. Fortsätt läs bloggen för att få reda på mera!

Hursom, så ska vi ut o fota med föreningen. Nästa aktivitet blir den 2:a april och då ska vi fota Gatufotografering. Vi träffas utanför skolans bibliotek kl. 11.50 och sedan går vi till Kungsbackas marknad och fotar roliga uttryck hos människor. Vi kommer hålla på fram till (max.) 14.00 och för denna aktivitet får ni ledigt från alla lektioner. Bra eller? ;)
Eftersom att den är såpass nystartad, så skulle idéer om marknadsföring och aktiviteter vara grymt bra att få!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0